Tekstforfatning på tysk

En tekst kan være forførende, overbevisende og underholdende. Eller den kan være det modsatte. Når jeg skriver tekster for mine kunder, handler det ikke kun om, at teksterne skal være korrekte og informative. Det handler ligeså meget om, at sproget skal være levende, let og lækkert, så modtagerne har lyst til at læse fra ende til anden.

Er Tyskland din virksomheds primære marked, er der ingen grund til at begynde arbejdet med at skrive tekster på dansk, for at jeg kan oversætte dem. Jeg kan forfatte tyske tekster på højt niveau, som passer til den konkrete opgave, du har.

Jeg kan skrive tekster til salgsbreve, profiltekster, kataloger og mange andre markedsføringsaktiviteter. Uanset om du er ny på det tyske marked, eller om du har en lang historie for at levere services og ydelser til Tyskland, kan jeg hjælpe med at skrive tekster, som har den rette stil og tone i forhold til din virksomhed og dine produkter.

Jeg er vant til at arbejde med tekster til en lang række forskellige medier, virksomheder og målgrupper. Jeg sætter mig ind i din virksomheds muligheder og mål på det tyske marked og med det udgangspunkt, forfatter jeg de tekster, som bedst muligt bakker op om strategien.

Ligesom tekstforfattere, der skriver på dansk eller engelsk, så har jeg en værktøjskasse fyldt med greb og teknikker, som sikrer, at dine tyske tekster giver præcis den oplevelse, du ønsker. Min tyske baggrund betyder, at jeg kender kulturen helt ud i afkrogene, og selvom jeg efterhånden har boet i Danmark i mange år, så er kærligheden og kendskabet til mit første fædreland ikke rustet.

Ønsker du en oversættelse af dine danske eller engelske tekster, eller mangler du bare en korrekturlæsning på tekster, du allerede har skrevet på tysk, så kan jeg også hjælpe med det. Jeg kan også rådgive din virksomhed om kommunikation, markedsføring og kultur på det tyske marked.

Bestil tilbud

    Vidste du, at:

    At du skal signalere tallet 1 med din tommeltot i Tyskland? Det er uhøfligt at bruge pegefingeren.

    KK-Text leverer oversættelser til tysk og rådgiver om kommunikation, markedsføring og kulturelle skikke i Tyskland, så du kan optræde professionelt på det tyske marked.