Ydelser

Ydelser

KK-Text leverer oversættelser, korrekturlæsning, kreative tekster og formidling af den tyske kultur og normer til en mangfoldig gruppe af virksomheder, som leverer ydelser og produkter eller på anden måde samarbejder med virksomheder og kunder i Tyskland.

Blandt mine kunder er både webshops med simple produkter til business to consumer-markedet og virksomheder som henvender sig til virksomheder på det tyske marked.

Mit udgangspunkt er at give dine kunder den bedste oplevelse og få din virksomhed til at fremstå professionel og attraktiv uanset produktområde eller kundegruppe.

Efter mere end 20 år i Danmark færdes jeg hjemmevant i den danske kultur, men Tyskland er mit fædreland, og den mentalitet, kultur og historie løber i mit blod. Det er en daglig glæde for mig at forene min faglighed med kærligheden til mine to hjemlande – og det vil du kunne fornemme i mine oversættelser.

Bestil tilbud

  Vælg ydelse:

  Det siger mine kunder

  [dt_testimonials loading_effect="move_up" number="6" category="testimonials-kk-text"]

  Vidste du:

  At der findes en Barbiedukke, der er lavet efter inspiration fra forhenværende forbundskansleren Angela Merkel?

  KK-Text leverer oversættelser til tysk og rådgiver om kommunikation, markedsføring og kulturelle skikke i Tyskland, så du kan optræde professionelt på det tyske marked.