Bevola udvikler, producerer og forhandler dele til opbygning af lastbiler, hængere og trailere. Virksomheden er danskejet, men opererer internationalt – ikke mindst på det tyske marked, som er det primære eksportmarked.

”KK-Text er meget fleksibel og kvaliteten er høj. Jeg har selv gode sprogkundskaber, så jeg kan vurdere kvaliteten, og den er på det niveau, vi gerne vil have den. Salg handler hos os meget om tillid, gode relationer og kvalitet, og det skal afspejles i de tekster, vi leverer til det tyske marked. 

Vi har tidligere håndteret oversættelser til tysk internt, men vi ønskede dels at højne kvaliteten og dels at bruge tiden mere effektivt, så derfor besluttede vi at lægge opgaven eksternt. Det var i den forbindelse, jeg fik KK-Text anbefalet, og det har jeg været glad for.

Kerstin er meget effektiv, har en høj faglighed, god fleksibilitet og fair priser, så jeg er meget tilfreds med samarbejdet. Det bliver også KK-Text, vi vælger til tyske oversættelser i fremtiden, og vi vil formentligt også udbygge samarbejdet i takt med, at der kommer flere opgaver.”

Lars Uhrskov
Eksportchef med ansvar for markederne uden for Skandinavien